divendres, 12 de febrer del 2021

HORA DEL CONTE: Enfilant el caminet

Ja estem a l'època del Carnestoltes. Aquest any no el podrem celebrar com tots i totes voldríem. Però, no hem de perdre la il·lusió. Avui us portem un conte ben acolorit, ideal per apujar-nos els ànims.
Enfilant el caminet de Mariana Ruiz Johnson i editat per Kalandraka, ens ensenya a comptar fins a 10, amb unes il·lustracions molt boniques i divertides. I nosaltres, hem afegit una màscara per a cada personatge.
Una vegada s'hagi acabat el conte, podreu seguir un tutorial de com hem creat aquestes màscares. Així, vosaltres les podreu fer a casa, si us bé de gust.
El tutorial és llarg, per això l'hem fet en dues parts. Al principi de cada part, surt un índex amb els animals que són representats a cada vídeo.
Veureu que la majoria són fets amb la mateixa tècnica, però hi ha diferents opcions. I cadascú de vosaltres, hi podeu posar la vostra creativitat, i fer unes màscares ben diferents, dependrà de què vulgueu crear.
I recordeu, des de l'Ajuntament de Riudarenes, hi ha un concurs de disfresses. Podeu presentar les vostres fotografies a info@ajuntamentderiudarenes.cat des del 13 fins al 24 de febrer. Hi ha premis per a tres categories: infantil, adult i grupal.
Animeu-vos! Esperem que el nostre tutorial us ajudi a guanyar!




Ja jeu vist i escoltat el conte "Enfilant el caminet"? Voleu fer-vos les vostres màscares? Doncs aquí us deixem els enllaços de Youtube on trobareu les dues parts del TALLER.
Esperem que us agradin.


https://youtu.be/Me84HgrVrLU

https://youtu.be/O5WS6VTeF5g









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

HORA DEL CONTE: La ruta del ratolí carter

Avui toca conte! i hem triat La ruta del ratolí carter de Marianne Dubuc i editat per Juventud. Acompanyarem a aquest petit carter a reparti...