dimecres, 25 de novembre del 2020

25 DE NOVEMBRE. DIA INTERNACIONAL PER A L'ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES

 La Biblioteca Municipal Prudenci Bertrana es suma a la lluita contra la violència de genere.

Avui us volem recomanar una sèrie de llibres per la igualtat de gènere i violència zero. Són llibres per adults, però que es poden llegir des de secundària, fins i tot i hem afegit un llibre pels més petits, perquè creixin amb llibertat, respecte, igualtat i la no-violència.

L'Artur i la Clementina d'Adela Turín i Nella Bosnia, editat per Kalandraka

És la història de dues tortugues que es casen. La Clementina està enamorada, però de mica en mica l'Artur va menyspreant a la seva esposa fins que queda anul·lada.



La increïble història de... El noi del vestit, de David Walliams, editat per Montena

Una novel·la divertida i emocionant que ens farà reflexionar sobre els estereotips de gènere. El protagonista d'aquesta història és un noi que li agrada molt jugar al futbol, però té una altra afició, vestir-se de noia.


L'art de ser normal de Lisa Williamson, editat per Fanbookx

És la història d'en David, una noia que se sent atrapada en un cos de noi i que ho guarda com un secret. Un dia coneix en Leo qui també guarda un secret. És una novel·la sobre la recerca de la identitat afectiva i sexual, l'amor, l'amor, l'acceptació social,...


La ràbia de Lolita Bosch, editat per Amsterdam llibres.

L'autora ens explica les seves vivències com a víctima del bullying. Un llibre que fa reflexionar sobre l'assetjament, les víctimes, els maltractadors i els observadors.


Quiéreme bien Una historia de maltrato de Rosalind B. Penfold.

Es tracta d'una novel·la gràfica on es descobreixen les diferents fases d'horror que viuen les víctimes de violència de gènere.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

HORA DEL CONTE: La ruta del ratolí carter

Avui toca conte! i hem triat La ruta del ratolí carter de Marianne Dubuc i editat per Juventud. Acompanyarem a aquest petit carter a reparti...